Support

WIL JE ONS ONDERSTEUNEN? KLIK HIER.
Voel je je aangesproken om mensen dichterbij Jezus te brengen? Wij ook, wij doen niet anders. Via boeken, spreekbeurten, seminars. Het stripboek Jezus Messias gaat in meer dan 90 talen de wereld over. We hebben in 10 jaar tijd 15 boeken voor allerlei doelgroepen gemaakt over Jezus en zijn genade. We geven overal seminars en spreekbeurten. En we zijn ook weer bezig met nieuwe initiatieven. Maar dat kunnen we niet alleen!

God plaatst mensen nooit alleen in zijn dienst. Zij worden gedragen door anderen die hun visie delen. Wij geloven dat we onze roeping alleen maar samen kunnen uitoefenen. We hebben behoefte aan mensen die om ons heen willen staan:
• mensen die voor ons willen bidden;
• ons willen bemoedigen;
• meeleven;
• ons werk willen aanbevelen bij anderen;
• ons willen ondersteunen met een gift of een vaste maandelijkse bijdrage;
• en die willen delen in de vreugde van de vrucht op ons werk. Want God is goed, we mogen veel mensen bereiken en zien veranderen!

Wil je deel uit maken van deze supportersgroep? Betrokken zijn bij onze roeping? En met ons mee genieten van de wereldwijde vrucht op ons werk? We willen je graag op de hoogte houden van alles wat we ondernemen. En je blijven vertellen hoe God zegent.

We versturen regelmatig een nieuwsbrief: meld je aan voor de Vink-link.

Ontvang je zegen uit ons werk? Wil je ons helpen om volop door te gaan en nog meer uit te delen? Doneer dan een gift of geef een vaste bijdrage via onze stichting Wereldtaal:
NL42 RABO 0355 7005 30

Bedankt voor je meeleven!
Willem en Marian de Vink

Lees hier de Vink-link van juni 2017