Hug 31 – Dromen worden waar

God maakt jullie dromen niet waar, maar zijn droom voor jullie ­en die gaat veel verder dan jullie stoutste dromen.

Marian: Wij trouwden jong. Willem was 22, ik 19. Hoe waren we zo zeker van elkaar? We hadden geluisterd naar ons hart en daar koersten we op. Met de kennis van nu zie ik dat God er een verbondsverlangen in gelegd had. Onze keuze voor elkaar kwam hier uit voort.

Als ik terugkijk op mijn keuze voor Willem, dan zie ik er een verlangen in om van hem te zijn. Als Willem terugkijkt op zijn keuze voor mij, dan zegt hij dat daar een verlangen achter zat om voor mij te gaan. Dat zijn verbondsverlangens!

Gods droom voor ons huwelijk is: onvoorwaardelijke liefde waarin je samen veilig bent. En na 37 jaar huwelijk zien we dat dát de basis is voor alle dromen die we zelf hebben. Ook onze dromen voor 2017. Hetzelfde wensen we jullie toe!

Hug, Willem en Marian

Ik ben van mijn lief en hij verlangt naar mij. Hooglied 7:11