Hug 35 – Een mooi plaatje samen

Welk beeld heb je van jullie samen? Denk je eens in dat jullie elkaar innig omhelzen. Jullie kijken elkaar in de ogen en gaan helemaal in elkaar op.

Heb je het plaatje voor je? Kun je je er iets van lichaamswarmte bij voorstellen? Hoor je in gedachten de ademhaling van je partner? Voel je het haar van de ander kriebelen? Mooi zo. Vasthouden dat beeld… Daar staan jullie samen. Zo dicht bij elkaar, zo innig samen.

Het kan ook zijn dat die intieme omarming niet de werkelijkheid van jullie relatie op dit moment weergeeft. Misschien begrijpen jullie elkaar niet meer. Dreigen jullie elkaar te verliezen. Wie houdt wie nog vast?

Maar laten we het nog eens opnieuw proberen. Het plaatje was namelijk nog niet af. Kijk nog eens mee. Denk je weer in dat jullie elkaar innig omhelzen. Elkaar diep in de ogen kijken. Helemaal in elkaar opgaan…

Stel je nu voor dat er ook nog armen om jullie beiden heen geslagen zijn. Sterke armen, die jullie samen vasthouden. Door die omarming voelen jullie je veilig. Ingesloten in een sterkere liefde. Bevestigd als twee-eenheid.

De Bijbel zegt het zo:
Ons leven is in Christus verborgen in God (Kolossenzen 3:3).

Zeg dat maar na: ‘Ons leven is in Christus verborgen in God.’
Zeg ook: ‘Ons huwelijksleven is in Christus verborgen in God.’
Zeg het, dan ga je het ook zo zien.

Hug, Willem en Marian

 

Wil je regelmatig een Hemels Huwelijk Hug  ontvangen? Geef hier je e-mailadres door aan ons.