Israëlreis 2019

Je kunt met ons mee naar Israël! Van 8-17 april 2019 gaan we weer in de voetstappen van Jezus. Je gaat meemaken hoe God juist dan en daar heel persoonlijk tot je spreekt. Omdat de Bijbel opengaat op plaatsen waar Jezus zelf is geweest. Alles komt heel dichtbij. Je hoort het niet alleen, je ziet het, ruikt het, ervaart het.

We gaan o.a. naar Nazaret, Kapernaüm, het Meer van Galilea, de Hermon, de Jordaan, de Dode Zee, de woestijn van Judea, Betlehem, Jeruzalem, de Olijfberg, Getsémané, Golgota. Daar opent Willem de Bijbel. Die gaat voor je spreken zoals hij nooit eerder tot je gesproken heeft. Je wordt bepaald bij Gods genade in de kleine, persoonlijke dingen (voor jezelf, je huwelijk, gezin) en zijn genade in zijn grote plan met de wereld (Israël en de gemeente).

Israël is een geweldige plek om te zijn. Hou je van God en zijn woord, dan voel je je er direct thuis.
We zijn al vaak in Israël geweest en hebben veel groepen rondgeleid. Elke reis is weer bijzonder, omdat er alleen maar kostbare mensen meegaan, met wie God heel persoonlijk en precies gepast omgaat. Ook jij bent welkom om mee te gaan om ter plekke Gods goedheid te beleven.

We bieden 8-17 april 2019 een goed verzorgde 10-daagse reis aan i.s.m. Mozaïek Travel (Nijkerk) en Sar El Tours (Jeruzalem). Reizen in een airco touringcar en overnachten in luxe hotels. In kleine groepen (maximaal 25 personen). Prijs circa €1695,- p.p.
Informatie en opgave: Mozaïek Travel.

Willem en Marian de Vink

 

Reactie
Een echtpaar schreef ons: ‘Voor ons was het niet alleen de eerste Israëlreis, maar ook de eerste groepsreis die we samen maakten. Wij hebben genoten van het begin tot het eind. We voelden ons thuis in deze harmonieuze groep. Mooie combi van wat we zagen en hoe Gods Woord openging. Het land heeft ons geboeid: de Bijbel krijgt er plaatjes bij!’