Ik help graag mee met een gift voor het stripproject Jezus Messias

Zelf overmaken:
Stichting Wereldtaal, NL42 RABO 0355 7005 30
t.b.v. stripproject Jezus Messias

Het stripboek Jezus Messias wordt graag gelezen, in allerlei culturen over de hele wereld. Het geheim? Plaatjes en tekst maken op heldere wijze duidelijk dat Jezus zijn leven heeft gegeven voor iedereen. Mensen willen zijn liefde graag leren kennen. Daarom werd het stripboek al in meer dan 220 talen gedrukt en verspreid. En er liggen weer zo’n 100 vertalingen te wachten tot er geld is om ze te drukken.

Help je mee? Met een startbedrag van 3000 euro kan er weer een nieuwe taal gedrukt worden. (Stichting Wereldtaal, ANBI)

Vertalingen gebeuren altijd op initiatief van plaatselijke teams op het veld. Zij zorgen ook voor de verspreiding. Wij stellen ons beeldmateriaal gratis ter beschikking. Maar voor het drukken hebben de initiatiefnemers en evangelisten wel financiële hulp nodig. Het voorbereiden van een taaleditie kost ongeveer 500 euro. Bij het drukken van kleine oplages kost een boek ongeveer 3 euro. Met een bedrag van 3000 euro kunnen er om te beginnen telkens 1000 boeken van een nieuwe taaleditie gedrukt worden. Jouw hulp hierbij is welkom. We zijn God dankbaar voor elke bijdrage.

Beschikbaar in Nederland en België in het Nederlands, Engels, Roemeens, Arabisch, Hebreeuws, Chinees, Tigrinya, Pools, Albanees, Turks, Kurmanji Koerdisch, Papiaments, Spaans en Portugees.