Vink-link juni 2017

We zijn enorm dankbaar voor de onverwachte belangstelling voor het stripboek Jezus Messias. We kregen veel aandacht van de pers. De E.O. nam het boek op in haar tijdlijn. En Opwekking verkocht een flink aantal exemplaren op de pinksterconferentie. Het stripboek kreeg ook een mooie plek in het Rotterdamse stripmuseum. Het initiatief kwam van een paar stripliefhebbers die ons wilden eren. Moet je je voorstellen: alle honderd talen en de complete inhoud pontificaal uitgestald tussen Bommel en Donald Duck. Dat is humor, maar ook een sterk signaal: het boek bewijst op de meest bijzondere plekken zijn kracht!

We hebben de afgelopen dagen even wat gas teruggenomen. Want er staan weer nieuwe uitdagingen voor de deur. Begin juli zullen we in Polen een conferentie over het huwelijk leiden, waar 300 deelnemers worden verwacht. Daarna beginnen de spreekbeurten weer. We gaan de komende maanden ook aan de slag om twee nieuwe boeken uit te brengen, een over het huwelijk en een over genade.

We beleven kwetsbare, hectische tijden. Het dwingt ons om de Heer intensief te zoeken voor focus. We zijn bijzonder afhankelijk van Hem. Jullie steun is daarin van grote waarde. We zoeken nog 20 supporters die ons een warm hart toedragen en ons willen ondersteunen. Mocht je mensen weten, wil je ze dan tippen of hun emailadressen aan ons doorgeven? En heb je het op je hart: bid voor ons. Hartelijk dank!

Warme groet en verbonden in Jezus,
Willem en Marian de Vink

Lees hier hoe je ons support kunt geven.

Boeken bestellen:
Thegracefactoryshop.com

Giften Stichting Wereldtaal (ANBI):
NL42 RABO 0355 7005 30