Nieuw dagboek: Hemelmomenten

We zouden vaker met de hemel bezig moeten zijn. Je krijgt zoveel vreugde! Dit boek gaat daarbij helpen.

Je leest dat God je een heerlijke toekomst gunt. Want in de Bijbel gaat het echt heel vaak over de hemel, waar ook voor jou plaats is. De hemel vertelt ons dat het echt beter zal worden. Dat de dood niet het einde is, maar een doorgang naar een beter leven. De hemel vertelt ons ook dat de schepping niet verloren zal gaan. Er komt een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Daar mogen jij en ik in een nieuw lichaam verder leven. Dat moet fantastisch zijn!

En wist je dat je nu al kracht kunt putten uit de hemel? Een goede kijk op de hemel helpt je om positief in het leven te staan. Daarom dit prachtige boek, dat je in 210 dagteksten meer zicht geeft op die wondermooie, heerlijke hemel.

‘Je bent gemaakt voor de hemel. Dat besef helpt je om te leven met hoop. Het geeft je energie om tegenslagen op te vangen en door te zetten.’

Als kleine jongen wilde ik graag in de hemel zijn. Daar zou ik mijn beste vriend zien: Jezus! Daarom was ik gek op liedjes over de hemel. Ik ontroerde als ik de Alcorn Singers hoorde zingen: ‘I see Jesus, standing at the Father’s right hand.’‘Je bent gemaakt voor de hemel. Dat besef helpt je om te leven met hoop. Het geeft je energie om tegenslagen op te vangen en door te zetten.’

Nu ik ouder ben komt de hemel nog dichterbij. Maar ook als je jong bent kun je niet om deze vraag heen: waar zal ik straks naartoe gaan? De beelden die de Bijbel schetst over de hemel spreken me bijzonder aan. Wat een ongelooflijk rijke, veelkleurige, levendige en luidruchtige werkelijkheid wordt er opgeroepen!

De wereld wordt overspoeld met epidemieën, continenten worden geteisterd door natuurrampen en de verschillen tussen arm en rijk nemen alleen maar toe. Daarom zouden we ons voorstellingsvermogen moeten voeden met beelden van een betere wereld. De Bijbel doet dat – en hoe!
In dit boek wil ik die beelden dichterbij brengen. Ik heb er veel plezier in gehad om deze stukjes te schrijven en de tekeningen te maken. Al biddend en werkend ontdekte ik dat de hemel me veel meer inspiratie en voldoening geeft dan ik voor mogelijk hield. Zoveel perspectief, zoveel hoop. Het lijkt me geweldig als ik je er iets van kan meegeven. Laat de hemel in je denken maar springlevend worden, dat voedt je hoop op een heerlijke toekomst!

In dit boek staan 210 stukjes. Als je ze dagelijks wilt lezen kun je er dertig weken mee doen. Neem je hemelmomenten!

Inkijk PDF