Gratis boek Hemels

Hemels is een bijzonder boek over het leven na de dood. Het is gratis, omdat we je graag een hoopvolle boodschap gunnen in deze moeilijke tijd. Ga naar www.hemelsboek.nl

We ervaren een sterke urgentie bij de uitgave van dit boek. Als er iets is wat mensen juist nu moeten weten, is het wel dat er een hemel is en voor iedereen een hoopvolle toekomst. We hopen dat velen mensen erover gaan praten op de website hemelsboek.nl.

We hebben hard aan dit project gewerkt. Met veel plezier. En met verwachting. We zijn heel blij dat we samen met bekwame mensen dit boek voor iedereen beschikbaar hebben kunnen maken. Het is een uitgave van The Grace Factory, mede mogelijk gemaakt door fondsen van Stichting LaatBloeien.

‘Hemels, mijn reis van negen dagen voorbij de dood,’ heet het boek. Het is een verslag uit 1848 van Marietta Davis, een jonge vrouw die in de hemel is geweest. Ze vertelt wat er met gestorven baby’s gebeurt. En hoe ze daar bekenden ontmoet. Ze ziet ook Jezus’ dood en opstanding. Vanuit hemels perspectief is dat extra indrukwekkend.

Het idee voor dit project kwam van Martin Schuurman (Stichting LaatBloeien). Hij liep al jaren rond met het verlangen dat dit boek in handen van heel veel mensen zou moeten komen. Toen hij thuis met zijn vrouw en kinderen aan tafel onze Tienerbijbel las wist hij wie hij voor de vertaling moest benaderen. Zo kwamen we drie jaar geleden bij elkaar, toen we zelf net met The Grace Factory begonnen waren.

Marian en ik waren gelijk onder de indruk van het boek. Het spreekt van Gods liefde en schoonheid waar we naar uitzien. Het maakt ook duidelijk dat wat we hier op aarde doen consequenties heeft voor de eeuwigheid.

Toen ik begon met het oude Engels in modern Nederlands te vertalen, wist ik nog niet dat als het klaar was de doodsmachten om ons heen zo tekeer zouden gaan. Het is nu echt de tijd voor dit boek. We geloven dan ook dat Hemels duizenden mensen op het spoor zal zetten van Jezus en de hoop die Hij geeft.

Het boek Hemels is gratis zolang de voorraad strekt. Je betaalt alleen de kosten van verzenden. Je kunt Hemels ook lezen als e-book (voor 10 euro). Ga naar www.hemelsboek.nl