Impact in Eswatini

Leo Baan vertelt hoe Jezus Messias impact heeft in Eswatini

‘Ons land heeft een zeer onrustige tijd meegemaakt. We hebben dat hier nog nooit eerder zo beleefd. Twee leden van het parlement die in verzet kwamen zijn in de gevangenis gegooid, een derde is op de vlucht. Hij is de voorganger van een kerk.
Op een dag ging ik naar Mbabane en besloot extra stripboeken Jezus Messias in de auto mee te nemen. Onderweg in Phuzamoya was er een man die een lift wilde tot Manzini. Hij bleek een bekende te zijn van het gevluchte parlementslid. Ik vroeg hem naar de politieke situatie. Hij vertelde me dat het allemaal de schuld was van de koning, die alles van de bevolking afneemt en niets teruggeeft. Volgens hem is er een politieke transformatie nodig. Toen gaf ik hem een exemplaar van Jezus Messias. Het volgende uur was een tijd van transformatie. Ik vertelde hem van de transformaties die ik gezien had op scholen, in gevangenissen, op de boerderijen en bij zoveel individuen die Jezus via het stripboek leerden kennen. Ik vertelde hem dat ik ook stripboeken zou brengen naar de kerk van het parlementslid. ‘The transformation starts with you, Patrick!’ zei ik. Toen we uiteindelijk in Manzini kwamen was Patrick een getransformeerd mens.
Op de terugweg ben ik nog even bij het politiebureau binnengestapt. Het is de commandopost die in ons land veel in het nieuws is. De corpsen staan onder enorme druk. Ik vroeg de officier of hij even twee minuten voor me had. Dat werd dus iets langer, en ik kon voor iedereen daar stripboeken achterlaten. Jezus Messias is een enorme zegen voor Eswatini en heeft een geweldige uitwerking!’

Meer: https://www.jesusmessiah.org/