Kinderen huilen om het stripboek Jezus Messias

Dit is de eerste keer in hun leven dat ze zelf een boek krijgen. En nog wel over Jezus!”

In Swaziland worden momenteel 50.000 stripboeken verspreid in afgelegen dorpen, op scholen, in ziekenhuizen, regeringsgebouwen, kazernes, politiebureaus en gevangenissen. Dat werd mogelijk gemaakt door een gift n.a.v. een interview op Groot Nieuws Radio met zendeling Leo Baan. Het klinkt reusachtig, dat aantal, maar Leo zou graag nog eens 50.000 boeken willen verspreiden, want er is in dit arme Afrikaanse land een grote honger naar het evangelie.

“Jullie hebben geen idee hoeveel deuren er met dit boek opengaan,” vertelt hij. “Het levert zoveel bijzondere reacties op. Onderweg werd zelfs mijn boete voor te hard rijden kwijtgescholden. Maar het zijn de kleine verhalen die me raken. Ik sprak met een vrouwelijke politie-agent die twee kinderen heeft. Zij vertelde mij dat die elke avond voordat zij naar bed gaan tegen haar zeggen: ‘Tell us from the book mom, tell us from the book!’ ‘Dus,’ zo vertelde zij mij, ‘elke avond moet ik mijn kinderen voorlezen uit Jezus Messias.’

Persoonlijk raakt dit mijn hart – dit is het mooiste wat je kan horen. Kinderen in het midden van nergens, die voor het slapen gaan willen horen over Jezus, dat is hoop voor de toekomst!”

Meer: https://www.jesusmessiah.org/

Ondersteun het stripproject Jezus Messias. Klik hier om te doneren.

Meer getuigenissen lezen:

“I want to read it every day!”

 

“Ik merkte dat deze God werkelijk van mij hield!”

 

Het stripboek wordt ingezet om nieuwe kerken te stichten

 

“Vanavond ga ik dit lezen met mijn kinderen.”

 

Nieuwe taaledities in minstens 20 landen

 

Het stripboek gaat in 20 korte digitale filmpjes de wereld over