“Ik merkte dat deze God werkelijk van mij hield!”

Foto: Kinderen in India nemen het stripboek mee naar huis en lezen het hun ouders voor.

Ishaan (28) vertelt hoe hij gegrepen werd door Jezus Messias nadat hij het stripverhaal las:

“Ik ben hier in India opgegroeid met de vele goden van het hindoeïsme. Ik studeerde voor leraar. Maar tijdens mijn studie raakte ik mijn geloof in een god volledig kwijt. Totdat ik in een buurthuis in onze wijk het stripboek Jezus Messias in handen kreeg. Ik was heel kritisch tegenover het christelijke geloof, maar toen gebeurde het: ik werd direct geraakt door de inhoud van dit boek. Ik merkte dat deze God werkelijk van mij hield! Ik bleef Jezus Messias steeds opnieuw lezen en kreeg antwoord op mijn vragen over God. Voor mij als atheïst was Jezus Messias een geweldig begin. Dat gun ik alle atheïsten!” (Rapport Divine Media India)

Ondersteun het stripproject Jezus Messias. Klik hier om te doneren.

Meer lezen:

Kinderen huilen om stripboek Jezus Messias

 

“I want to read it every day”

 

Het stripboek wordt ingezet om nieuwe kerken te stichten

 

“Vanavond ga ik dit lezen met mijn kinderen.”

 

Nieuwe taaledities in minstens 20 landen

 

Het stripboek gaat in 20 korte digitale filmpjes de wereld over