Israëlreis 2018

Je kunt met ons mee naar Israël! Van 24 april-2 mei 2018 in de voetstappen van Jezus. Je gaat meemaken hoe God juist dan en daar heel persoonlijk tot je spreekt. Omdat de Bijbel open gaat op plaatsen waar Jezus zelf is geweest. Tegelijkertijd ben je tot zegen voor een land en volk waar God zijn bijzondere plannen mee heeft.

Het wordt een bijzondere reis! We gaan o.a. naar Nazaret, Kapernaüm, het Meer van Galilea, de Jordaan, de woestijn van Judea, de Dode Zee, de woestijn van Judea, Betlehem, Jeruzalem, Getsémané, Golgota. Daar opent Willem de Bijbel. Die gaat voor je spreken zoals hij nooit eerder tot je gesproken heeft. Je wordt bepaald bij Gods genade in de kleine, persoonlijke dingen (voor jezelf, je huwelijk, gezin) en zijn genade in zijn grote plan met de wereld (Israël en de gemeente). Je zult je verbazen!

We bieden een goed verzorgde reis aan i.s.m. Mozaïek Travel (Nijkerk) en Sar El Tours (Jeruzalem). Reizen in een airco touringcar en overnachten in luxe hotels. Prijs rond €1545,- p.p.

We hebben al meer dan tien reizen naar Israël gemaakt. Toch is elke reis weer bijzonder. We zegenen een kostbaar volk. En er gaan kostbare mensen mee, met wie God heel persoonlijk en precies gepast omgaat. Ook jij bent welkom als reisgenoot!

Willem en Marian de Vink

Informatie en opgave: Mozaïek Travel.