Jezus Messias

Jezus Messias StripboekDe man die de wereld verandert
Al in meer dan 240 talen uitgebracht!

Ken je Jezus’ levensverhaal? Zijn passie? Dit stripboek van Willem de Vink is een prachtige kennismaking met de man die de wereld verandert. Het evangelie in beeld wordt over de hele wereld gelezen. Voor alle leeftijden. In Nederland beschikbaar in het Nederlands, Engels, Chinees (Mandarijn), Arabisch, Hebreeuws, Roemeens, Tigrinya, Papiaments, Pools, Roemeens, Albanees, Koermanji Koerdisch, Spaans, Portugees. Grote aantallen met flinke korting.

 

De meeste vertalingen zijn online te lezen op facebook.

Meer informatie over het stripproject wereldwijd.

Uitgave The Grace Factory 2107 (oorspronkelijk 1993), vele malen herdrukt,
64 pagina’s, paperback, prijs € 6,50,-

Reacties:
• “Uit het boek spreekt een diepe liefde voor Jezus.” (Directeur scholengemeenschap)
• “Dit verhaal groeit naar een climax, met een oproep om Jezus te volgen, precies zoals het evangelie door de eeuwen heen is doorgegeven. Het beste wat we voor evangelisatie hebben.” (Lucien Accad, directeur Bijbelgenootschap Midden-Oosten)
• “Ik zal het m’n dochter laten lezen.” (Andries Knevel in EO tv-programma ‘Het elfde uur’)
• “De tekeningen zijn echt uitstekend en vergeleken met vele andere tekeningen zijn ze de beste die we hebben gezien. Misschien omdat ze zo bewust met liefde en eenvoud in gedachten zijn gemaakt, zijn ze van zulke topkwaliteit.” (Durk Meijer, Directeur Vernacular Media Services en coördinator Oral Bible Mission).