Nieuw boek: Zeker weten!

Hij is er! Het boek dat je altijd al wilde hebben. Wát je gelooft nu haarscherp, glashelder en diepgravend uiteengezet. Zeker weten! is hét boek over het fundament van genade.

Je leest hoe je begint met geloven; wat het betekent dat Jezus met ons geruild heeft; wat honderd procent genade uitwerkt; dat God je ziet zoals Jezus; dat bij Hem je positie altijd vóór de praktijk komt; dat er een beloning op je wacht. Er worden aparte pagina’s besteed aan de betekenis van het kruis, de doop, brood en wijn, de drie-eenheid. Je wordt geholpen om bijbelteksten te memoriseren en te mediteren. Het boek is ook geschikt om samen door te nemen. Achterin staan gespreksvragen.

Bestel hem nu – of lees eerst ons persoonlijke verhaal hieronder.

We hebben meer dan een jaar met veel plezier aan dit boek gewerkt. Geschreven, geschrapt, bijgesteld, aangescherpt. Bijbelteksten opgezocht, voorbeelden toegevoegd, sterke oneliners onderstreept. De beste ideeën voor illustraties geschetst en uitgewerkt. De meest heldere indeling opgesteld en vormgegeven. Een kleurenschema bedacht en uitgewerkt. Kaders, bijbeltekstverwijzingen en citaten zo geplaatst dat alles helder leesbaar blijft. Alles om van dit boek een feest te maken en jou te helpen de sterke inhoud goed in je op te nemen.

Eigenlijk zijn we natuurlijk al veel langer dan een jaar met dit boek bezig geweest. De inhoud is gevormd tijdens tientallen cursussen en honderden spreekbeurten die Willem de afgelopen jaren in binnen- en buitenland gaf over het geloofsfundament. En de vormgeving is het resultaat van jaren ervaring die Marian opdeed in haar werk. Dat konden we nu allemaal inzetten voor dit belangrijke boek!

We hopen dat je het verder wilt vertellen dat Zeker weten! er is. Wat gaaf zou het zijn als dit boek in handen zou komen van elke jonge christen. En van oudere christenen, die nog sterker in hun geloof willen worden. En dat het gebruikt zou worden in groepen en kringen. En op elk podium aangekondigd zou worden. Omdat het elke christen en elke gemeente enorm goed zal doen.

We geloven dat ieder individu en elke gemeenschap die sterk is in genade een krachtig getuigenis af zal geven. Daarom dit boek Zeker weten!

Nu bestellen