Producten Jezus Messias

Stripboek Jezus Messias geeft het evangelie helder en doeltreffend weer. Het werd vervaardigd vanuit de visie dat een beeldverhaal kinderen en volwassenen die weinig lezen kan laten kennismaken met het leven van Jezus zoals dat in de bijbel beschreven wordt. Over de hele wereld, omdat beeldtaal in allerlei culturen begrepen wordt. Het boek werd inmiddels in meer dan negentig talen uitgebracht. Het groeide uit tot een fors project dat in binnen- en buitenland worden ingezet voor onderwijs en evangelisatie. Hieronder een overzicht van de producten.

Jezus Messias Stripboek
De man die de wereld verandert
64 blz. Nederlandstalige uitgave Proclama, 1993, Opwekking 2006, The Grace Factory 2017. Het evangelie in strip. Getekend in een eenvoudige, krachtige vorm, zodat iedereen overal in de wereld het kan lezen. Inmiddels in meer dan honderd talen uitgebracht. Alle leeftijden.

Jezus Messias DichtbijJezus Messias Dichtbij (uitverkocht)
34 bijbellessen (met compleet stripverhaal)
172 blz. Uitgave vernieuwde full colour versie Ark Media, Amsterdam, 2008
Ook verschenen in het Frans en Servisch

Het evangelie in strip, voorzien van 34 bijbellessen. Met veel achtergrondinformatie, vragen en opdrachten. In dit boek ontdek je meer over alles wat Jezus deed. En over wat Hij zei. Je leert ook veel van Zijn namen kennen. Daardoor leer je Hem Zelf beter kennen. Hij komt dichterbij. Dit boek heet dan ook: Jezus Messias Dichtbij. De lessen leggen een verbinding met de geschiedenis vóór Jezus in vervulde profetieën en een extra katern legt uit hoe het verder gaat met de gemeente van Jezus tot op de dag van vandaag. Ook geschikt voor gebruik in groepen.

JM Basic StappenJezus Messias Basisstappen (uitverkocht)
5 lesbrieven, full colour. Uitgave Proclama, 1996

 

 

 

JM-kleurboek-webJezus Messias Kleurplaten
Kleurboek, uitgave Proclama, 1998 (uitverkocht). Losse kleurplaten op A4 formaat, uitgave The Grace Factory, 2017

25 kleurplaten over het leven van Jezus, van zijn geboorte tot hemelvaart. Voorzien van begeleidende tekst.
Te koop op thegracefactoryshop.com

i6.photobucket.com_albums_y222_wdevink_Boeken_JES55-CD-JMJezus Messias CD
Liedjes over Jezus Messias, geschreven door Willem de Vink en Harrie Nijhof, uitgevoerd door kindertheater Simon en Zo, 2005.
Bestellingen via Jes 55, Houten.


JM CDROMJezus Messias CD-I / CD-ROM (Uitverkocht)

Een interactieve reis met Jezus door zijn geschiedenis. Beeld en geluid, extra informatie. Productie Zoutewelle Multimedia, 1997.

 

Jezus Messias op facebook
Alle taaledities van het stripboek zijn door Wycliffe bijbelvertalers op aparte website geplaatst en compleet te lezen, ook van vertalingen die nog niet in druk zijn verschenen.