Nieuw boek: Hemels Huwelijk

Wij geloven dat een huwelijk bedoeld is om gelukkig samen oud te worden! Het geheim? Het huwelijk dat klopt, klopt als één hart. Lees het zelf in dit prachtige en complete boek!

Geïnteresseerd in relaties en hoe ze werken? Dan is dit boek voor jou! Het geeft een compact en compleet beeld van het huwelijk vanuit Bijbels perspectief. We beantwoorden belangrijke vragen, zoals: Wat is een huwelijk eigenlijk? Hoe krijg je een goed huwelijk? Wat is liefde? Hoe praat je opbouwend met elkaar? We behandelen o.a. het huwelijksverbond, de opbouwende kracht van onderlinge liefde en respect en het huwelijksmysterie. We hebben het ook over gender, overspel, scheiden. En we beschrijven open en eerlijk anekdotes uit ons eigen huwelijk. Marieke Wiersma heeft een serie vermakelijke strips voor het boek gemaakt.

Hemels Huwelijk is een bijzonder behulpzaam boek voor stellen die kort of lang getrouwd zijn, of nog gaan trouwen.

Waarom we met dit boek over het huwelijk komen? Omdat we geloof hebben in het huwelijk! Een doorleefd geloof, tegen ongeloof in. Want toen we trouwden, hadden we er allebei eerlijk gezegd geen idee van wat een goed huwelijk was. Onze beide ouders hadden namelijk een problematische relatie. We hebben ons voortdurend moeten afvragen: hoe doen wij het? De antwoorden die we vonden geven we door in Hemels Huwelijk Seminars in binnen- en buitenland en vind je terug in dit boek. Onze belangrijkste ontdekking: we hebben een rolmodel in Jezus en hoe Hij met de Gemeente omgaat! Willem en Marian de Vink

Na het lezen van dit boek:

  • Weet je wat het huwelijk betekent.
  • Kijk je met andere ogen naar je partner.
  • Heeft jullie liefde een groeispurt gekregen.

Nu bestellen via thegracefactoryshop.com
Eerst bekijken?

Lees ook:
HEMELS HUWELIJK
Supplement – Wie is de ware?
E-Book, verkrijgbaar via thegracefactoryshop.com